EmailTwitterOnze groothandel is opgebouwd op de wensen van onze klanten. Wij bieden u de producten aan op basis van uw eisen. Hierbij is het voor ons van minder belang van welke producent/leverancier de producten komen zolang ze maar voldoen aan uw specifieke eisen. Als de aan het product gestelde eisen door verschillende producenten gerealiseerd worden, zorgen wij voor een keuze mogelijkheid en kan de prijs de doorslag zijn om uw keuze te bepalen.

Door ons enorme assortiment zijn wij in staat keuze mogelijkheden aan te bieden voor het overgrote deel van uw producten.

Onze productspecialisten zijn dagelijks bezig ons assortiment te optimaliseren. Hierdoor verwerven zij veel kennis en ervaring in de specificaties van de diverse producten. Door deze kennis en ervaring te delen met onze klanten ontstaat er een partnership waarvan beide partijen optimaal kunnen profiteren.

U wilt advies bij het maken van uw keuzes?

Dit is bij ons vanzelfsprekend. Wij streven immers naar een partnership met u en niet ( alleen ) naar het leveren van producten. Dit advies kan bestaan uit het doorlichten, samen met de hiervoor verantwoordelijke medewerkers, van uw assortiment . Maar ook hulp bieden bij het implementeren van nieuwe ( of alternatieve ) producten of het opstellen van een implementatie plan.

Onze manier van werken leidt in de meeste gevallen tot een kleiner, op uw specifieke wensen afgestemd assortiment. En in sommige gevallen zelfs tot een besparing door te kiezen voor alternatieve producten. 

Uw wens bepaalt uiteindelijk onze richting!

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.