EmailTwitterBetaalt u teveel voor uw producten?

  • Wordt u ook dit jaar weer geconfronteerd met bezuinigingen?

Dan telt iedere euro!

Het terugdringen van de totale kosten van zowel producten, diensten als middelen zal dan ook een van de punten zijn die op uw dagelijkse agenda voorkomen.

  • Is het nog wel haalbaar om kosten te besparen?

Wij denken van wel! U zult nu willen weten hoe wij dit gedenken te doen? Begrijpelijkerwijze zullen wij ons concept niet geheel uitgewerkt op onze internetpagina gaan publiceren. Wel willen wij u uitnodigen om met ons van gedachten te wisselen over hoe u ons concept zou kunnen gebruiken om uw doelstelling te realiseren.

Vivas Medica is sinds haar start in 2007 bezig een voor Nederland uniek inkoop concept te perfectioneren. In dit concept zijn kwaliteit, service, garantie, snelle leveringen, korte en duidelijk communicatie en een scherpe prijs de meest belangrijke pijlers. U als klant staat daarbij ten alle tijden aan de wieg van het gehele proces. U bepaalt uiteindelijk in welke richting wij voor u gaan lopen.

  • Zijn wij dan met ieder product zoveel goedkoper?

Ja, met heel veel producten zijn we dat maar niet met alle producten.

  • Hoe kunt u dan toch kosten besparen?

We zijn in staat om uit een enorm assortiment te putten. We kunnen dus zo goed als alle producten leveren, van origineel tot en met meerdere alternatieven. Soms is een alternatief product zelfs het betere product. En doordat u niet hoeft uit te wijken naar een andere leverancier bespaart u weer kosten op uw administratieve werkzaamheden.

Kortom: wij nodigen u uit met ons te kijken naar wat wij voor u en/of uw instelling kunnen betekenen.

Mocht u een afspraak met ons willen maken klikt u dan op deze link.