EmailTwitterVivas Medica levert als totaalleverancier voor zorgend Nederland aan verpleeg- en zorginstellingen, ziekenhuizen, huisarts- en fysiotherapie praktijken alsmede aan particuliere patienten.

Om particuliere patienten te verzekeren van de best mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening zijn wij SEMH gecertificeerd. De Stiching Erkenningsregeling Medisch Hulpmiddelen, kortweg SEMH, is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent.

Een van de doelstelling van Intrakoop, de non-profit inkoopcooperatie voor de zorg, bestaat uit kostenreducering door gezamenlijke inkoop. Deze organisatie scant haar leveranciers op betrouwbaarheid, kwaliteit en prijsstelling. Vivas Medica is sinds 2010 aangesloten bij Intrakoop. Dit omdat de doelstellingen van beiden de nodige raakvlakken hebben. Als de grootste inkoopcooperatie ons tot hun leveranciers netwerk toelaat behoeft u zich om bovenstaande issue’s niet druk te maken. Alles wat er te controleren valt is reeds gecontroleerd en als goed bevonden.


En mocht u nog niet geheel overtuigd zijn dan kunnen wij u ten allen tijden in contact brengen met bestaande klanten. Het overgrote deel van deze klanten heeft ons met raad en daad bijgestaan bij het opbouwen van ons bedrijf. Dus een groot deel van hun wensen vindt u in ons bedrijfsconcept terug. 


Wellicht is uw interesse gewekt?
  
Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.