Over Vivas Medica

Het team van Vivas Medica BV bestaat overwegend uit verpleegkundig personeel die als geen ander weten wat het betekent om goede zorg te verlenen. De juiste hulpmiddelen vormen een belangrijke, haast niet meer weg te denken, ondersteuning bij de werkzaamheden die tot professionalisatie van zorg moeten leidden.

Onze missie is dan ook het realiseren van- en ondersteuning bieden bij een betaalbare totaaloplossing voor uw inkoop van deze hulpmiddelen. Uitgangspunt bij de realisatie hiervan is ten allen tijden de visie van uw instelling welke wij proberen om te zetten in een kwalitatief hoogwaardige,werkbare en betaalbare oplossing. De juiste hulpmiddelen leveren een bijdrage aan een professionele behandeling van uw zorgvragers en zorgen voor werkbare situaties voor uw medewerkers.

Vivas Medica is ook ontstaan uit een visie waarbij ons uitgangspunt was producten niet onnodige duur te verkopen. 
Om ons doel te bereiken werken wij met betrouwbare partners die zorg dragen voor op maat geknipte oplossingen. Partners die hun sporen door jarenlange ervaring verdiend hebben en die ons met raad en daad ter zijde staan. Zo is er jarenlang geïnvesteerd in opleidingen en productscholingen van ons personeel. Op deze manier kunt u altijd rekenen op  ervaren en geschoolde mensen die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de zorgmarkt. Daarnaast levert vakkundig advies en jarenlange ervaring een bijdrage aan het professionaliseringsproces van uw instelling en een passende oplossing op bijna al uw vragen.
Hierbij garanderen wij merkonafhankelijkheid bij de verkoop en putten wij uit een enorm assortiment waarbij ons maar liefst 80.000 producten van de meest uiteenlopende fabrikanten ter beschikking staan.