Praktijkscan

Beste bezoeker,

Vivas pretendeert "de totaalleverancier voor zorgend Nederland" te zijn. Om dit te bereiken zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, innoverende en waardevolle aanvullingen die passen bij deze titel. Totaalleverancier is in onze ogen meer dan alleen het leveren van producten uit de medische wereld.

Één van deze waardevolle aanvullingen die wij reeds bezitten is onze serviceafdeling. Deze afdeling bestaat uit enthousiaste en gedreven monteurs die voor u het onderhoud en de keuringen tot in de puntjes verzorgen. Geen papieren rompslomp meer, geen jaarlijkse keuringen die u kunt vergeten, geen zorgen meer over wie ik bellen moet wanneer mijn apparaat kapot gaat. In dit alles voorziet Vivas door het leveren van een totaalpakket.

Onze Service- & Klantportal is de plek waar uw hele administratie over uw apparatuur 24/7 bereikbaar is.
Waar u heel snel een storing kunt melden, u keurformulieren kunt bekijken, uw onderhoudsgeschiedenis in kunt zien en nog veel meer.

Het totaalpakket bestaat uit:

  • Een jaarlijkse keuring;
  • Totaalonderhoud gedurende de overeen gekomen contracttijd;
  • Serviceportal waarbij u 24/7 toegang hebt tot uw gegevens

Vivas biedt u de praktijkscan. De praktijkscan is niet meer dan een kennismakingsbezoek waarbij wij een inventarisatie maken van uw apparatuur. Wanneer wij deze inventarisatie hebben gedaan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte over het totaalpakket en kunt u meer informatie krijgen over de inhoud van ons Serviceportal.

Mocht u interesse hebben in onze vrijblijvende praktijkscan kunt u deze aanvragen door te klikken op onderstaande button.
* Het ontvangen van een offerte kan beïnvloed worden door afspraken die gemaakt kunnen zijn door de overkoepelende stichting, maatschap of andere overkoepelende organen.