Goede vraag! Alle leveranciers beloven immers hetzelfde dus waarom zou u met ons gaan samenwerken?

Misschien omdat u, net als wij, wilt uitgaan van mogelijkheden en niet van eventuele problemen?
Maatregelen die van overheidswegen genomen worden om besparingen op zorgkosten te realiseren bieden naast een uitdaging ook nieuwe mogelijkheden.

Vivas Medica wil samen met u deze uitdaging aangaan en naar mogelijkheden en oplossingen zoeken die een positieve bijdrage leveren om deze nieuwe maatregelen het hoofd te bieden.

Ons internationaal netwerk aan leveranciers levert ons een gigantisch assortiment waaruit wij voor u de meest geschikte producten kunnen vinden. Een gedreven, enthousiast en vooral vakkundig frontoffice team zit dagelijks voor u klaar om uw wensen te vertalen naar producten die aan uw eisen voldoen.

Vivas Medica hanteert een platte organisatiestructuur dat korte communicatie lijnen tot gevolg heeft. Hierdoor mogen wij stellen dat bij ons de telefoon niet vaker dan 3 keer overgaat alvorens u een frontoffice collega aan de lijn heeft.

Vanaf de start zijn we, daar waar mogelijk, constant bezig uw wensen te implementeren in ons bedrijfsconcept. Het resultaat tussen deze interactie heeft geleidt tot de totaalleverancier voor zorgend Nederland, kortom: Vivas Medica BV.

Waarmee mogen we u van dienst zijn?