EmailTwitterWilt u transparant onderhoud volgens NEN 7506?

Onderhoud dient geheel volgens alle wettelijke eisen en normen gedaan te worden. In onze visie zou dit geheel transparant gedaan moeten worden.  

De NEN schrijft voor dat uw toestellen en apparatuur een keer per jaar gekeurd moeten worden. Dit geschiedt volgens heldere en duidelijke regels welke beschreven staan in de NEN 7506 norm. Deze regels zijn net als wij en het onderhoud dat wij uitvoeren volledig merk-onafhankelijk.  

Aan de wieg van deze NEN 7506 norm staat de Stichting Garantiekeurmerk Hulpmiddelen, kortweg: StiGaH genaamd.
In 2005 heeft StiGah als eerste organisatie in Nederland een landelijk keurmerk met een keuringslabel voor een jaarlijkse keuring van tilliften en tilbanden in de markt gezet.
In 2008 is het label uitgebreid met een jaarlijkse keuring voor hoog-laag bedden gevolgd door een jaarlijkse keuring voor bad- en douche hulpmiddelen en een inspectieprotocol voor algemene hulpmiddelen, zoals fysiotherapieapparatuur. In de toekomst zullen hier meer keuringsprotocollen aan toegevoegd worden.
Op dit moment zijn drie en twintig bedrijven en zorgorganisaties door StiGah gecertificeerd. Zij maken gebruik van de door StiGah ontwikkelde keuringsprotocollen. In 2012 zijn ruim 17.000 hulpmiddelen volgens één van de  StiGah protocollen gekeurd.


Al onze medewerkers zijn door StiGaH gecertificeerd en wij voeren uw onderhoud volledig conform de regels van deze stichting uit. Voor u als klant houdt dit in dat er altijd een controlerend orgaan achter onze werkzaamheden staat. Al onze werkzaamheden worden bij StiGaH geregistreerd en kunnen door hun gecontroleerd worden. Deze controle wordt in overleg met u op uw locatie doorgevoerd. Hierdoor heeft u altijd de zekerheid dat wij geheel volgens alle wettelijke eisen en normen werken.

Door ons volledig transparant concept en kunt u kiezen uit verschillende modules om zo uw onderhoud compleet op de wensen van uw instelling af te stemmen. De administratie van uw onderhoud geschiedt bij ons volledig digitaal zodat u 24/7 aan uw actuele gegevens kunt komen. 


Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor verdere vragen.

Mocht wij uw interesse hebben gewekt en wenst u een praktijkscan kunt u deze ook graag aanvragen door te klikken op deze link